Hemma på lunch

Hej alla!

Nu har vi jobbat och fikat här på morgonen, tur att kakan blev bra:) nej men en del jobb har vi får gjort i alla fall i samband med PR-konsulterna, dock inte så mycket som vi borde. Så nu har jag min kompis Cissi hemma hos mig på lunch det är hon som är ekonomiansvarig hos PR-konsulternaUF. Vi sak gå igenom lite olika reklam filmer och fixa en del annat som sak klaffa!

Hörs om en stund!


Cissi och jag "lagar" macka med färska champinjoner och grillsås! Mums..


Jag och Cissi

@@@@@@@@@@

Vi Jobbar!


Killarna jobbar med att få ihop sponsorer just nu. Jag och Cissi försöker fixa företagsbloggen, varför har de lämnat den teckniska delen till oss? Nej det går inte bra. Inte alls!
@@@@@@@@@@

God morgon!

Är ni också vakna?
Jag har varit uppe sen sju och bakat kaka inför mötet i dag. I dag blir det inga vanliga lektionen i skolan, utan hela dagens ska ägnas åt vårt företag PR-konsulterna UF. Bilder ska tas, Äffärsplan ska skrivas och lite annat jobb.
Hoppas jag kommer hem relativt tidigt i dag, jag vet nämligen att Tim ska göra det också. Hoppas han och jag kan jobba lite med hemsidan, innan det blir myskväll av det hela!

Jag har med mig datorn under dagen, så att ni kan följa med ♥

Vi hörs senare, ha en bra dag!


@@@@@@@@@@

Det ÄR måndag hela dagen!

Hej alla!

Hade en kort dag i skolan i dag, alltid lika skönt! Följde med min syster in till stan efter skolan föra att fixa lite ärenden, dock kom jag hem lite för sent, igen! Så fort jag kom hem innanför dörren kom allt på en gång. Jag skulle baka inför mötet i morgon, jag skulle göra skrivläxor i religionskunskap och psykologi, jag skulle jobba färdigt en del på hemsidan och fixa saker inför företagsmässan! Hjälp! Till sist fick jag ta mig själv i kragen och stanna upp lite..Det är faktiskt BARA måndag. Jag hinner!
Nej, nu ska jag slappa och läsa lifestyle!

Vi hörs i morgon bitti, får baka då i stället :)

@@@@@@@@@@

Perfekt söndag!

Hallå!

Blev en super mysig kväll med syrran på Bacchus i går kväll. Kom hem alldeles för sent och skulle upp dagen efter kl. sex på morgonen för att jobba. Det är som det ska vara alltså!
Annars har jag spenderat hela eftermiddagen hos min syster, lagat mat, ätit choklad och sett på film:) Perfekt söndag med andra ord.
Nu sitter hela familjen framför TV:n och kollar på lite olika klipp med Robert Gustafsson! Snart kommer älsklingen och då tänkte vi mysa och se på lite film tillsammans. Gissa vad? Jepp! Morden i Midsomer....



@@@@@@@@@@

Kvällens middagsplaner!

Laddar upp med lite red hot chili peppers och Jordin Sparks. Snart ska jag och min syster ut och äta på någon mysig restaurang. Det kommer bli massa tjejsnack och vin, Härligt!

Hörs i morgon. God natt ♥




schal från pieces, tröja från vila, jeans från Baxter och lackpumps från H&M
@@@@@@@@@@

Bara att börja!

Hej!

Nu är jag hemma igen efter en shoppingsväng med Tim. Köpte ett par bra träningsskor till mig själv nu när jag ska börja träna ordentligt. Det ska ju vara super viktigt vad man har på fötterna då!
Jag köpte en ny dator i dag också, en liten svart mini-pc. Perfekt att ha med sig överallt, så ni kan förvänta er mycket bloggande framöver ♥ Köpte alla produktnyckelkoder i dag också för att kunna låsa upp alla program till datorn, så nu är det bara att sätta i gång att skriva och jobba, jobba, jobba!
Tim har åkt i väg på festival nu så jag har resten av dagen för mig själv. Borde passa på att jobba lite med företagsmässan, om jag orkar!




Svarta och rosa skor från Reebok, det är roligare att träna om man känner sig snygg på gymmet
@@@@@@@@@@

Dagens..

God morgon alla!

Tim och jag har precis ätit frukost och sitter nu vid varsin dator, socialt par eller hur?
Det blev inget jobb med hemsidan i dag, vi bestämde oss för en shoppingsväng i stället, och jobbet finns ju kvar! Haha.. Nej nu ska vi göra oss i ordning så vi kommer i väg någon gång. Jag skulle ändå vilja hinna med att jobba lite med företagsmässan, det är mycket som ska klaffa!

Vi hörs sen! ♥

@@@@@@@@@@

Familjemys i soffan

Sitter med datorn i knät samtidigt som jag ser på film och myser med övriga familjen. Vindruvor, popcorn och mint choklad har gjort mig sällskap, härligt! Man ska verkligen ta vara på mysiga hemma kvällar nu innan man flyttar hemifrån, det dröjer förmodligen inte så länge som man tänker. Nej nu ska jag snart hoppa i säng, har en hel del jobb som väntar i morgon(trots att det är lördag)men jag klagar inte. Jag ska bl.a. jobba med hemsidan och fixa affischer och broschyrer om mitt företag JKcosmetics inför en företagsmässa i slutet av nästa månad!

Hörs i morgon, tänkte att vi skulle prata lite täning då! Inte min starka sida :)

God natt ♥


Hatar när min älskling jobbar sent, jag är inte gjord för att vara utan honom...♥



@@@@@@@@@@

TYPISKT!!

Jaha så här blev det med den kakan, och stackars älsklingen som ville smaka! Det hann han inte minsann.
Så himla typiskt mig.

@@@@@@@@@@

SneakaPeak från JKcosmetics







@@@@@@@@@@

Fredagsmys

Sitter just nu och fikar tillsammans hela familjen, supermysigt. Så skönt att det äntligen är fredag!
Vad ska ni göra i kväll?

Jag har bakat kladdkaka med banan och chokladsås på..mums!








@@@@@@@@@@

Tiden går så fort...

God morgon!

Jag vaknade alldeles för sent i morse och var inte alls särskilt motiverad till skola. Dock hade jag bara två lektionen så det var snabbt överstökat. Psykologi och religionskunskap, Klart!
Nu ska jag snart åka hem igen, hade tänkt gå förbi gymmet en sväng men receptionen var stängd så jag kunde inte aktivera mig i dag heller, typiskt! Jag har gått förbi tre gånger nu och det har varit stängt varenda gång, Irriterande..

Nej nu är det dags att åka hem och laga lunch, får se vad det blir!


@@@@@@@@@@

Långfika på stan

Har suttit på espresso-house tillsammans med min vän Johanna i flera timmar och fikat. Jag förstår inte hur vi bara kan prata bort tiden utan problem. Sådana vänner är härliga att ha. Det dröjer alltid långt tid mellan gångerna vi ses på grund av att vi bor så långt i från varandra, men det märks faktiskt inte alls när vi väl ses..då är det som att tiden stått stilla och vi träffades igår. Enda skillnaden är att en massa roliga saker hänt under tiden!
Kort dag i skolan i dag, tack och lov. Jag mår så fruktansvärt dåligt just nu. Så morden i midsomer med Tim blir perfekt. Jag sa ju att vi är som besatta! Haha ♥

Nej nu ska jag lyssna på lite Jordin Sparks + Melissa Horn och slappa!
Hörs i morgon


Latte med mycket skum är det bästa




@@@@@@@@@@

MaryKay

Produkterna jag tänkte tipsa om är från märket MaryKay.
Ett jätte stort märke som är populärt världen över, men kan vara något knepiga att få tag i. Produkterna går nämligen bara att köpa via en fristånde konsult när du deltar i en hudvårdsklass. Det finns alltså inga butiker i världen som säljer dessa. Är du nyfiken på att prova är det bara att googla för att finna en konsult nära dig.
Jag har precis börjat med mina och har en ganska jobbig och svår hud att ta hand om,men jag anar redan nu att jag kommer bli väldigt nöjd med det färdiga resultatet.
Skriver en liten update om detta om några veckor så får vi se vad jag tycker då ♥


@@@@@@@@@@

Höstmys

Har ni kallt och blåsigt väder hos er också?
Jag älskar ju hösten för att den får mig att känna nystart. Ett bra tillfälle att låta nya mål och drömmar bli verkliga. Men jag älskar också hösten för att den har en så stark myskänsla. Trots regn, blåst och att det nästan aldrig är just ute känns den mysig och go. Det är alldrig fel tillfälle att plocka fram en stor kopp te, lite choklad och mysa med en bra bok,eller kanske ta en promenad i regnet? Jag älskar att promenera i regn...


Jag har precis läst färdigt Blondinbellas bok Egoboost. Den var OK, men kanske inte skriven för någon i min ålder. Har ni läst den? Vad tyckte ni?
@@@@@@@@@@

Läxläsning först...

Hej alla!

Hemma efter en något kortare skoldag i dag, dock hjälper det inte så mycket då jag både har matte och psykologi läxa. Tur att jag har ben&Jerrys sen igår kväll, pluggodis är viktigt! Matten är verkligen det ämne i skolan jag tycker sämst om, har aldrig känt att det är roligt att läsa vare sig när jag och gick på lågstadiet eller nu.
Nej de roliga ämnena som dominerar är när man får skriva, prata och diskutera mycket. Jag lär mig alltid bättre då och tyvärr är det inte riktigt möjligt när det kommer till matte.

Nej, nog pratat om skolan nu. Jag hade ju lovat att jag skulle slänga upp ett inlägg om fantastiska hudvårdsprodukter. Det kommer om en stund! jag bjuder på en dagens så länge...




Halsbandet kommer från GUESS, Schalen från Glitter och naglarna är målade med nr. 184 från Depend
@@@@@@@@@@

Nu är vi redo!

Tim och jag är på plats i sängen. Morden i midsomer rullar, Ben&Jerrys glassen half baked smakar fantastiskt gott och stämningen är på topp. Det kan inte vara bättre!

I morgon tänkte jag visa bland de bästa produkter jag någonsin provat, köpta i dag på hudvårdklassen. Missa inte!

Hörs i morgon. Sov gott ♥






@@@@@@@@@@

Snart dags för hudvårdsklass

Hemma igen från första "riktiga" dagen i skolan. Trots att jag bestämt mig för att vara mer possitivt inställd till skoladagarna känns det riktigt tungt just nu. Jag är inte alls motiverad att börja läsa igen tyvärr. Jag kan tänka mig att det tar en tid innan man kommer igång ordentligt och vänjer sig vid att vara elev igen. Det är bara att ta nya tag och kämpa på!
Nej nu ska jag ta och äta lite mat snart, magen skriker. Jag är typen som alltid sitter och proppar i mig choklad när jag kommer hem från skolan bara för att jag är så hungrig. Jag bilr så irriterad på mig själv men det hjälper att inbilla sig att man gör det för livsnjutningens skull..Det är ju delvis sant ♥

snart är det dags för hudvårdsklass och senare i kväll när Tim kommer hem blir det myskväll med Ben&Jerrys + serien morden i midsummer, vi har blivit som besatta! Haha



Denna gjorde mig sällskap! Excellennce med sea salt från Linth, fast egentligen är det Excellence Mint som är favoriten


@@@@@@@@@@

Dagens att göra...

God morgon vänner!

I dag har jag långdag i skolan mellan 8 och 16, jobbigt såklart men vi ska börja en del nya kurser i morgon som gör dagen lite roligare. Det blir bland annat psykologi, religionskunskap och UF (Ungföretagsamhet). Jag hoppas dagen går ganska smärtfritt snabbt i alla fall. Måste förbi Aktiv lite snabbt också och hämta informationsblad, är sugen på att börja träna där ni i höst. Jag vill bli stark och få massa energi, det kommer beövas nu när kalendern börjar bli fullproppad med saker. Roligt!
Efter skolan måste jag hem en sväng för att sedan åka igen. Jag ska på hudvårdsklass på kvällen och prova massa trevliga "underverks" produkter tillsamman med mamma och mormor. Dert blir inte jätte ofta man ses och hittar på saker tillsammans, det ska bli trevligt!

Hörs när jag kommer hem!




@@@@@@@@@@

Höstens förväntningar

Många ser hösten som en nystart efter en förhoppningsvis skön semester, att se mål och möjligheter med hösten är super viktigt för motivationen. Din nystart kan lika gärna börja efter helgen, man behöver absolut inte vänta till hösten närmar sig och man tvingas upp ur semesterlunken. För att komma igång ordentligt brukar jag försöka se saker framför mig som jag vill uppfylla och klara. Att hitta motivation i det man ska ta sig för är jätte viktigt vare sig det är ett viktigt prov eller en ny arbetsplats.

Jag ska gå mitt sista år på gymnasiet i år. Därför infann sig känslan av att man vill klara skolan i år extra bra ganska snabbt. Ju mer jag funderade insåg jag dock att det var mycket mer jag förväntade av mig själv inför hösten!

Saker jag vill uppfylla och/eller klara i höst!


  • Jag vill utveckla och bygga på mitt makeupföretag JKcosmetics

  • Jag vill gå ut med extra bra betyg sista året på gymnasiet


  • Jag vill ha tid för mina vänner, min familj och min pojkvän


  • Jag vill sköta vårt gemensamma UF-företag på ett bra sett i skolan


  • Jag vill känna mig nöjd och stolt över året som gått när jag tar studenten

Trots att jag haft en lugn och skön sommar har jag i mellan åt varit jätte orolig och ängslig inför hösten. jag har verkligen haft känslan av att det kommer bli för mycket med både företag och skola. Efter ett tag kom jag fram till att de var den här typen av tankar som skulle göra att jag inte klarar det, att endast jag är mitt eget hinder. Men sanningen är den att man faktiskt kan klara hur mycket som helst bara man vill,men frågan är om det är värt det? Jag har bestämt mig för att ta en sak i taget och sedan får jag se hur det går. Det viktiga är att man gör så gott man kan, och det är faktiskt möjligt i alla lägen!
@@@@@@@@@@

Lunch i solen!

Träffade Cissi vid 11 tiden för att luncha. Tänkte passa på att ta igen lite tid med varandra, vi har inte sett varandra mycket på lovet pga av jobb och liknade! jag kan faktiskt vara ganska dålig på att prioritera att träffa vänner och familj när jag har ett roligt jobb och hela huvudet med massa idéer..men jag försöker!

I alla fall pratade vi lite om vad vi förväntar oss inför hösten. Jag personligen har alltid sett hösten som en nystart! förmodligen beror det på att man alltid haft ett långt härligt lov och är redo att köra igång igen. Denna höst blir förmodligen kanske hetsig för mig. jag ska både driva mitt företag JKcosmetics + vårt UF-företag i skolan, jag ska gå ut sista året i skolan med bra betyg och samtidigt fokusera på körkortet. Mellan allt detta vill jag självklart hinna med viktiga saker som vänner, familj och pojkvän. Jag förstår att det kommer få kämpa hårt men det är absolut värt det!
Ska lägga upp en liten lista om en stund på allt jag förväntar mig av denna höst, kika in!


Linda & Jag hade en härlig tid i Stockholm, men nu är det dags att köra igång igen!

@@@@@@@@@@

Första dagen på sista året!

God morgon vänner!

I dag är det den 23 Augusti, vilket för mig innebär skolstart. Jag gjorde den klassiska "första dagen i skolan idag" när jag vaknade i morse. Sov alldeles för länge för att jag inte alls kännde mig särskilt motiverad. sprang sedan runt som en galning hemma för att få smink, hår och "lagom snygga" kläder på plats. Jag lär mig aldrig utan brukar alltid göra minst tre klädombyten varje gång det är dags att börja skolan igen efter lov på grund av att jag alltid inbillar mig att jag tycker det känns viktigt att vara finklädd i skolan. Efter en tids spegelgranskande släng allt av igen, medans favoritjeansen och snarare bekväma ballerinas en klackar åker på. Så, nu är jag redo!

@@@@@@@@@@

Guldknappengalan 2010

Hemma igen från ett härligt besök på söder och fotografiska.
Galan var super härlig med massa trevliga människor och inspirerande modevisningar. Vinnarna av årets Guldknapp var som de flesta vet designerduon Ann Ringstrand och Stefan Söderberg för märket Hope.
Deras vinnarvisning var absolut bra, dock hade jag hellre sett Filippa K ta hem priset i år igen.



Jag bär klänning från Topshop och pumps från Scorett. bilden är lånad från redaktionen på Damernas
















Bild från Hopes vinnarvisning inspirerad från filmensvärld. Bilden lånad från redaktionen på Damernas.
@@@@@@@@@@

RSS 2.0