Östgötaforum 2010

Hallå!

Nu är jag hemma i gen efter en extremt lång dag i Linköping, eller dagen kändes lång i alla fall! Hur som helst har dagen verkligen varit super bra. Jag har fått väldigt mycket bra respons från alla möjliga håll på mässan, knutit en mängd spännande kontakter och sålt en del produker. Det var verkligen lärorikt för mig att vara med på mässan, nu märker jag vilken målgrupp jag främst ska riktia mig till och vilka som är mest intresserade av min verksamhet. Toppen! Trots att dagen har varit väldigt stressig, eftersom att man måste vara trevlig hela tiden, hinner inte sitta ner eller ta lång-lunch på hela dagen har det varit jätte, jätte roligt! Jag är redan inbjuden till flera företagsevenemang då jag ska prata om JKcosmetics och redan på torsdag ska jag stå vid en monter och sälja produkter i finspångs nya saluhall! Känns jätte roligt även om det är att börja i det lilla, så har jag så sjukt mycket mera hopp och ideér för framtiden nu en vad jag hade i går kväll då allt mest kändes jobbigt. Man ska aldrig ge upp sina drömmar och idéer!! Aldrig...
Här kommer lite bilder från vår monter:





@@@@@@@@@@

Önska mig lycka till, TACK!

Nu är allt fixat inför morgon dagen! Jag är verkligen super trött men ändå ganska taggad och hoppas verkligen att morgondagen blir toppen för min del! Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa lite DV och vara ner, behöver vara pigg, glad och redo i morgon vid 07:15.
Datorn följer med i morgon, så jag hoppas jag hinner blogga lite under dagen! ♥







@@@@@@@@@@

Jag vill inte ge upp nu....

Den här hemsidan tar verkligen död på mig! Det är bara en massa krångel hela hela tiden. Jag har suttit i flera timmar nu och lagt in alla nya hötsprodukter och så får jag veta att jag inte ens kommer kunna få sidan publicerad tills i morgon! Jag blir så himla irriterad på att ingenting vill funka för mig just nu. Det är nästan så att det faktiskt inte känns kul längre med alla dessa förberdelser. Jag vill ju bara sätta i gång och få driva mitt företag och visa det för er, utan att det hela tiden ska bli massor av hinder och krångel. Jag känner mig riktigt riktigt besviken, arg, trött och hungrig...
Dock är jag inte i närheten av att ge upp!!
Jag ska på den här mässan i morgon och jag ska presentera mitt företag på ett bra och intressant sätt! Utan att ens ha en hemsida att hänvisa till men det ska nog gå i alla fall. Det kommer ju fler tåg och då ska jag absolut vara beredd med alla medel jag kan! Nej nu ska jag ta och packa produktpåsar, något roligt ska jag väl ha att visa upp i morgon!!

@@@@@@@@@@

Onsdag 2010-09-29

God morgon!

Tim och jag somnade nästan direkt i går när vi hade startat filmen, så himla typiskt den som verkade så bra. Jag funderar på om man kanske ska hyra om den...Hur som helst, nu har vi precis ätit stor frukost och jag har packat ihop grejer inför dagen. Eftresom att det är onsdag så har jag jobb med PR-konsultrena hela dagen, vi ska göra vår sista marknadsundersökning i dag. Skönt att få det klart!

Hoppas ni får en bra dag. Datorn följer med som vanligt på onsdagar så vi hörs under dagen! ♥




@@@@@@@@@@

Vi får aldrig nog

Nu är Tim och jag hemma igen från bowligen! Gick faktiskt ganska bra för mig och jag blev endast sur en enda gång. :) Tim var dock betydligt duktigare än jag. Det är så himla orättvist att han är mycket starkare en jag och därför orkar han spela dubbelt så mycket utan att bli trött. Han ger mig i alla fall motivation till att gymma!
Hur som helst, nu ska vi dra i gång med lite filmmys tänkte vi. Vi har hyrt The Box med Cameron Diaz, hoppas den är bra. Nu ska jag krypa ner hos min älskling i sängen och bara mysa..

GOD NATT! ♥



@@@@@@@@@@

Bowling night!

Nu sticker jag i väg till Olarys och bowlar med vännerna! Tim kommer och hämtar mig vilken minut som helst nu. Ska bli super kul, dock är jag sjukligt dålig förlorare. Jag är super glad och har hur roligt som helst när det går bra för mig men så fort spelet börjar gå dåligt förvandlas jag till världens sämsta sällskap! Jag är i alla fall bättre nu än vad jag var när jag var yngre, så jag ska nog klara av att vara trevligt bowling sällskap hela kvällen! ;)
Hur som helst ha en bra kväll, så hörs vi när jag kommer hem..



@@@@@@@@@@

Days

Hej på er...

Har spenderat hela dagen i skolan med diverse lektioner, på lunchen hade jag lite möte med Emma och vi jobbade en del med hemsidan. Tyvärr blev det lite krångel, det verkar som att min sida är rätt så begränsad i designvalen, men jag hoppas att vi kan reda ut det och att det blir bra i alla fall! I morgon eftermiddag ska vi alla fall fortsätta jobba lite och då gäller det att få inte alla höst-news på sidan. Spännande, spännande!
Nu ska jag ta och laga lite middag till mig och slappa lite, i kväll blir det nämligen bowling med hela gänget så jag behöver ladda batterierna lite!

Hörs om en stund ♥




Invigde min nya vita skjorta i dag med fina detaljer, bästa köpet sen sist..
(Fast det var Tim som köpte den men i alla fall)


@@@@@@@@@@

Måndagkväll!

Nu drar jag i väg på lite filmmys, tror det blir skräckis i kväll! Känns bra att åka i väg och göra något har ångest inför i morgon när jag ska lämna in en stor psykoloiuppsatts, jag är inte alls nöjd och det känns inte speciellt bra. Men men sådant händer! I morgon ska Emma och jag i alla fall jobba med hemsidan, det är alltid lika roligt! Speciellt i morgon eftersom att vi ska lägga upp produkter då.

Hörs i morgon! ♥





@@@@@@@@@@

Höstgarderoben del 2

Klickade precis hem dessa snyggingar från Nellys, Kate boots Tan heter de förresten! Älskar den cognac bruna färgen. Passar perfekt som vardagssko i höst. Kände att min svarta från Din sko LYX-collection var en aning höga för att användas varje dag.

Stod mellan dessa innan jag slutligen bestämmde mig!






@@@@@@@@@@

Framtidsplaner

Hallå!

Har ni haft en bra dag i dag so far? Min har varit övveraskade lugn måste jag säga. Tog en fika på lunchen med Indira och pratade framtidsplaner, roligt att drömma sig bort lite. Jag längtar otroligt mycket redan nu efter studenten och tycker det är jätte svårt att ta vara på den tid vi har nu, som så många tidigare studenter rekommenderar att man bör göra. Nej jag hoppas på studentmössan - jobb - skjus på företaget - och tidig flytt! Det är min plan.








 



@@@@@@@@@@

Jag är ingen tidsoptimist!

God morgon!

Försov mig som bara den i morse och hade ca 15 minuter på mig att göra mig klar och gå till bussen. Kul!
Tycker inte alls om att försova mig det leder till att jag känner mig smått oförberedd in för dagen, ingen bra känsla. Det positiva är väl i så fall att jag aldrig är sen till något trots att jag har dåligt med tid på mig mellan alla lektioner, möten och måsten. Att vara i tid är superviktigt, det går inte att jobba med människor som är allt för stora tidsoptimister!! Hur som helts nu har jag precis suttit och samanställt en marknadsundersökning vi gjort på PR-konsulternaUF. Min högra hand ligger tyvärr hemma sjuk i dag, så det är lite dåligt med sällskap.

Hoppas ni i alla fall haft en något bättre start på dagen en jag!
Dock gör inte min dåliga start på veckan så mycket när jag har följade att se fram emot..

På TORSDAG är min hemsida www.jkcosmetics.se färdig och alla nya produkter ligger uppe!
SÅ OTROLIGT HIMLA ROLIGT! Lova att ni kikar i och berättar vad ni tycker ;)

Hörs om ett par timmar när jag slutar skolan, enn lektion till bara...




@@@@@@@@@@

Reseplaner!

Hallå!

Hadde ett kort möte i morse annars har dagen mest spenderats hemma. Tim och jag har suttit vid datorn hur länge som helst och letat efter ett hotell som matchar de krav vi har, inte lätt kan jag säga med det är viktigt att man letar ordentligt innan man åker så att man slipper allt vad onödiga avbokelser heter! Hur som helst verkar Palma, Magaluff hur fint som heslt och vi båda längtar verkligen!
Nu har vi precis kommit hem efter lite film kväll hos David och Sara, såg filmen The loosers. Egentligen var det en typisk pojkfilm med mycket pistoler och snygga brudar men det var helt ok i alla fall.
Hoppas ni har haft en skön helg och är redo för ny vecka! Det är i alla fall jag, lite för att det är en dag närmare den välbehövliga semestern och lite för att jag ska inviga min nya skjorta i morgon!:) Små vardags trevligheter!

Morgon dagen bjuder på:

Mycket skola

Lite jobb med tillsammans med Cissi och PR-konsulternaUF

Gymmet! Jag har inte hunnit träna på hela denna vecka så det ska bli skönt att komma i gång igen..

Helt vanlig vardag med andra ord!



Nu tar vi kväll! God natt. PUSS ♥

@@@@@@@@@@

Härlig helg!

Har spenderat hela kvällen hemma hos min mormor tillsammans med mamma! Egentligen skulle jag bara dit för att få hjälp med en blus som gått sönder, men det slutade med att vi dukade fram ost, kex ,oliver och lite vin! Blev en riktigt härlig kväll med andra ord tillsammans med släktens kvinnor, det var bara min syster och moster som saknades!
Hur som helst nu har jag precis öppnat upp fönstret på vid gavel och lyssnar på regnet, myskänslan infinner sig direkt. Tänkte lägga mig på sängen och läsa lite, jag är nämligen på slutspurten nu i ELLE tidningen. Ett perfekt avslut på en bra dag!







@@@@@@@@@@

Lördag 2010-09-25

God morgon!

Tim och jag har haft en lååång sovmorgon och bara legat och pratat om hur mysigt det ska bli i Palma, vi håller på att längta ihäl oss här i kalla, gråa Sverige. Egentligen gillar ju jag den svenska hösten, men den har liksom inte kommit i gång riktigt. Alla vackra färger samtidigt som solen lyser och man kan ta långa sköna promenader. Känns inte så lockade när jag tittar ut i dag i alla fall, så Palma är vårt hopp!
HUr som helst Tim har precis åkt iväg på möte så jag ska passa på att städa och göra mig i orning lite innan han kommer tillbaka. I dag ska jag nämligen göra något så roligt som att sitta och sortera kvitton! Absolut inte kul, men defenitivt ett måste när man driver eget...

Nej nu ska jag starta lite skön musik och sätta fart med städningen!
Hörs under dagen. ♥



Laddar för perfekt sommarkväll! Jag saknar sommaren när hösten ska vara så här grå och tråkig...
@@@@@@@@@@

Höstnytt!









Supersöt puderrosa klänning passar fint i höstmörkret! Tänkte matcha med en mysig kofta, stickade strumpbyxor och stövlar..


Vanlig vit mjuk skjorta! Ett av stommarna i höstgarderoben.






Införskaffade denna söta acessoar! Har både spänne och nål baktill, så den funkar i både håret och på kläderna. Mitt nagelack Midnight Passion är exakt samma färg!
@@@@@@@@@@

Fikamys

Mötte upp Tim efter jobbet i dag! Vi tog en mysig snabbfika och sedan gick vi och små shoppade lite, jag hittede lite små trevligheter som fick följa med hem. Hoppas ni har haft ern bra dag ni också! NU - IDOL!

@@@@@@@@@@

Myskväll!

Tim kom hem från jobbet precis och vi har tagit en dusch och ska nu lägga oss och kolla på film. Tim hyrde med sig Bounty Hunter på vägen hem idag och köpte mina favoritchips! I kväll struntar vi i att båda börjar tidigt i morgon. Toppen!

Hörs i morgon ♥

@@@@@@@@@@

JKcos

Super skönt att slappa med bok en stund! Jag tror att jag behövde det. Nu väntar jag bara på att min fina Tim ska komma hem så att vi kan dra i gång vår myskväll. Det blir hyrfilm i sängen, härligt!

Fick förresten hem lite rolig post i dag!
 Min egen desinade penna med företagslogga samt en bund med de nya makeup broschyrerna inför messan.Skoj!





@@@@@@@@@@

Vilken dag! - Nu tar jag tidig helg

Alltså den här dagen har gått så himla fort jag jag har hunnit med massor av saker jag ha på min "to do list" Det har bara avlöst sig den ena saken efter den andra, så himla skönt när det bara rullar på utan problem! Dock har jag varken hunnit andas, eller gå och äta lunch i dag. Hade spinningpass vid 10 tiden och var klar samtidingt som jag skulle på möte med Emma som fixar min webbutiksdesign 11:20. Kom lite sent och fick sitta och trycka i mig en stor macka samtidnigt som vi hade mötet, men det gjorde inget. Emma hade nämligen haft lika fullt upp som jag under dagen och fick äta sin lunch under mötet också! Haha
Dagen har i alla fall bjudit på allt från Marknadsundersökning, sen till skolan för svenskaprov, sen direkt i väg på spinning, sen raka vägen tillbaka för att träffa Emma och slutligen slå mig ner i biblioteket vid en dator och skriva psykologi uppsats i 2 timmar. Tyvärr orkade jag knappt tänka vilket ämnet dock kräver, men jag hoppas att jag fick ihop något vettigt på mina tio sidor!

Vet ni vad jag ska göra nu?

Ta en lång varm dusch, hoppa i mjukisbyxorna och plocka fram té & choklad samt ELLE tidningen Tim köpte till mig som jag inte hunnit läsa klart ännu. Jag tar tidig helg helt enkelt!



@@@@@@@@@@

2010-09-23

God morgon!

I dag är det framför allt en sak jag ser fram emot. En mängd härliga produkter ska läggas upp på min webbutik! Så himla härligt! Jag har verkligen väntat och sett fram emot att äntligen få det fixat. Det är alltså min Firts to go collection, Autum som ska läggas upp och det är av märket MAC. Valde främs de märket för att jag själv och många andra tycker att det är otroligt bra. Bra kulör och bra kvalité. Jag skulle aldrig våga köpa in saker från ett märke som jag själv inte känner till ordentligt! MAC kändes som ett säker kort eftersom att jag fått det bekräftat flera gånger att folk tycker om märket men kä'nner att utbudet av det i Sverige är väldigt lågt. Senast jag hörde någon som längtade var när Ida var hos mig för FlingStudio och skulle fota mina produkter. När hon såg att det var MAC blev hon super glad eftersom att hon hade varit tvungen att åka över till Danmark när hon ville fylla på sitt förråd. Nu mera fick hon nöja sig med make-up store men deras saker är inte alls lika bra. Tur att hon har mitt visitkort ;)

Annars bjuder dagen på lite skolabete, prov på Romantikens historia bland annat. Känner mig inte super förberedd men det ska nog gå bra!

Hoppas ni får en härlig dag, annars tänk på att det snart är fredag!

Hörs under dagen!


En liten del av min Autum Collection. Pudret MAC fuf. Finns i flera både rosa och hudnära färger med glitter eller utan!
@@@@@@@@@@

Palma förberedelser

Sitter och försöker plugga lite med kände att jag behövde en liten pause(trots att jag ska sluta när IDOL börjar)
Hur som helst har suttit och googlat runt lite information om det spanska köket. Eftersom att Tim och jag åker till Palma om några veckor skulle det vara spännande och bra att veta vilken typ av mat man ska sattsa på där nere.
Nu har jag kommit fram till att det verkar vara tapas, paella och olika tortilla rätter! Tydligen ska det vara populärt med fisk och skaldjur också. Låter bar för mig, blir värre för älskligen. Tim är nämligen allergisk mot skaldjur!

Har ni varit i Spanien eller provat spansk mat?
Vad ska man satsa på att prova, några tips?






@@@@@@@@@@

Att utmana sig själv - omedvetet

Kommer ni i håg morgon inlägget när jag berättade att jag och Cissi skulle vara med på ett AT- möte för att berätta lite om vår affärsidé i PR-konsulternaUF. Jag måste bara berätta....

AT-möte för mig var egentligen ett lite oklart begrepp men jag trodde att mötet skulle se ut ungefär så här: Vi sitter ca 5-6 personer i ett av konferansrummen, jag berättar lite kort om affärsplanen i stora drag och sedan bollas det lite idéer oss í mellan under tiden vi tar en kaffe liksom. Ett vanligt enkelt möte. Men ICKE!
AT-mötet gick ut på att jag och Cissi fick gå in med alla andra inblandade i mötet i en aula. Skillnaden mellan oss  och dem var att de fick sitta ner vi fick stå på SCENEN! Det var alltså hela gymmnasielärarkåren som var med på mötet, ca 100 personer. Jag känner hur paniken slår till och jag blir helt skakig i knäna och darrig på rösten. Där skulle jag stå inför alla dessa människor och berätta om våran idé och vårt koncept. Utan några manus eller papper, helt överraskad och med en förberedelse på ca 10 sekunder, då jag dessutom befann mig i lite chocktillstånd! Vilken eftermiddag säger jag bara. Självklart har jag prata inför mycket männikor förut och hållt föreläsning till och med. Jag är inte typen som brukar tycka det är obehagligt eller bli nervös, MEN att vara helt oförberedd på att den sitationen skulle komma kändes jätte jobbigt men jag överlevde!

Det gick dessutom riktigt bra trots att jag glömde både vilken årskurs jag går i, namnet på de personer jag jobbar med bara helt försvann. Jag var till och med tvungen att fråga lite diskret ner till publiken "vad heter du nu igen?" Haha det blev verkligen lustigt hela grejen. Men jag överlevde, fick fram de jag skulle säga, fick till och med kåren att skratta några gånger!
Tro på dig själv så går det, även om du är förberedd eller inte!



@@@@@@@@@@

Onsdag - Dagens

God morgon!

Sitter vid frukostbordet nu tillsammans med Tim. Som vi alltid gör på onsdagar! Underbart.
Har en ganska lugn dag frmför mig idag, det beror mest på att jag ska göra så mycket olika saker i dag. Allt från skol, jobb, möte mm. Gör man en massa saker från olika kategorier varje dag blir det sällan tråkigt!

Dagens Jobb:


Jobba med PR-konsulternaUF - (hela dagen nästan!)


Lite möte med Emma kl. 14:00 (Snart är min hemsida klar)


AT- möte kl. 15:30 (Ska presentera fötetagsidén tillsammans med Cissi)


Ni ser! Inte alls så farligt i dag med andra ord, skönt..

Hoppas ni får en bra dag ni också. Datorn följer med som vanligt på onsdagar så vi hörs under dagen!














@@@@@@@@@@

Hairstyle 2010

Okej! Mitt hår ser ut så här idag! Men jag är sugen på att kippa/färga.
Tycker Charlize Theron har en väldigt snygg frisyr/färg på denna bild, vad tycker ni?

Should I? Should I not?   HJÄLP!!





@@@@@@@@@@

En jobbig situation men en bra erfarenhet

Hemma lite lite tidigare i dag en vad jag hade ränkat med, skönt! Dock insåg mitt i min glädje att jag hade massor av skolarbete att ta tag när jag kommer hem. Alltså inte lika glad längre.
På grund av skolan i dag så missar jag ett företagsseminarium om bland annat moms som jag hade tänkt gå och lyssna på tillsammans med Emma. Det hade verkligen varit jätte bra att gå på och skönt att komma och lyssna på någon som verkligen kan, så att man har chansen att fråga saker om det behövs! Hoppas det blir fler tillfällen bara. 
Just nu tycker jag att det är jätte jobbigt att både driva företag och gå i skolan. Alltså inte av den anledningen att jag har mycket att göra och att jag missar en massa saker på grund av att allt tar mycket tid, utan för att jag inte tycker om att inte kan hålla mitt fokus till 100% på en viktig punkt just nu.  Hela tiden när jag ägnar tid till skolan funderar jag över hur långt jag skulle kommit i mitt jobb med företaget, hur mycket skulle jag få gjort om jag satt inne på kontoret alla de timmar jag sitter i skolbänken, hur skulle det bli om jag kunde ägna det lika mycket tid? Jätte irriterande att inte känna att jag går in för något så viktigt som jag kanske borde göra. Jag tycker att skolan och jobbet är två lika viktiga punkter, MEN det är betydligt lättare att lägga företaget på is och inte vara så aktiv till skillnad från skolan. Den strategin skulle aldrig funka där. Tyvärr!

Nej nu ska jag ta tag i mitt skoljobb göra ett bra jobb på företagsmässan den 30 september sendan ska jag längta, längta, längta till Palma!



Jag längar så himla mycket efter semester min min fina! Att ha något att längta efter gör det förstås lite enklare att kämpa på. Det spelar ingen roll hur trött och sliten jag känner mig under de närmsta veckorna på grund av jobb och skola, för snart har jag seeemeeesteeer!!!   



@@@@@@@@@@

2010-09-21

God morgon!

Jag hatar att gå upp på tisdagar, det är den dag i veckan jag verkligen inte tycker om och speciellt inte den här tisdagen. Till att börja med bjuder dagen på en lååång skoldag och när jag väl är hemma så har jag väldigt mycket plugg att ta tag i nu. varför är det alltid så att alla lärare lägger sina prov kring samma tidpunkt? Onödigt och jobbigt. Jag är övertygad om att måga elever underpresterar på grund av det.
Hur som helst hinner jag så ska jag och Martin åka till ett par kompisar i kväll, men vi får se jag har som sagt en del skoljobb kvar.
 Tim jobbar sent så jag funderar på att hyra en DVDfilm till oss i stället och hålla mig vaken tills han kommer! Alltid lika mysig :)

Hoppas ni får en toppen dag!
Hörs när jag kommer hem ♥




@@@@@@@@@@

Lugn kväll

Min syster och hennes kille är här nu, så hon och jag passade på att ta en skön promenad tillsammans. Skönt att gå ut och rensa huvudet en stund när man suttit och skrivit psykologi uppsatts i flera timmar! Nu sitter vi tillsammans vid tv och kollar på frågor&svar kring SD plats i riksdagen, intressant att höra folks åsikter om ämnet - att ha ett främlingsfientligt parti i vår riksdag.
Hur som helst jag planerar att lägga mig tidigt i dag, behöver läsa drygt 20 sidor i min svenska bok inför ett prov på torsdag. Bäst att börja i tid!

@@@@@@@@@@

Johanna Källgren - för Fling Studio

Hallå alla!

Fick ett trevligt mejl i dag! Fotografen Ida från Fling studio skickade över mina ny produktbilder. Vi hade som lite tema att det skulle synas att jag jobbade mycket hemma och att mitt kontor låg i vårt hus. Rolig och lite speciell fotografering alltså! Ni ska få se bilderna snart, ska bara få godkännande av tidningen först, det är nämligen de som äger bilderna!
Hur som helst dagens planering har till största del ägt rum på ett café tillsammans med Cissi. jag hade endast en lektion i skolan i morse, sedan satt jag och Cissi på fik i ca: 2 timmar och planerade lite inför nästa veckas AT-möte. Annars var det bara massa allmänt tjejsnack. Mycket politik då men det är inte så konstigt kanske? Får se hur det blir när regeringen försöker skapa lilla USA i vårt land....







@@@@@@@@@@

Pizza myskväll!

KLAR! Nu har jag höst städat hela garderoben. Det gick faktiskt betydligt snabbare än vad jag trodde det skulle göra. Rev utan nästan allt samman på sängen och började plocka in plagg för plagg, sak för sak allt på sin rätta plats! Skönt att ha det gjort i alla fall. Hur som helst snart ska jag och Tim hem till Martin för lite pizza myskväll, Toppen! Måste bara göra franskaläxa först, hade helt glömt bort den på köpet. Hittade den längst ner i väskan. Jaja, det är bara att fixa!

Hörs! ♥

@@@@@@@@@@

Höststädning

Alltså jag är en tjej som verkligen brukar gilla att städa! Som älskar att ha ordning runt om kring mig, annars får jag liksom ingen ro i kroppen. När jag var yngre hade jag jämt jätte ordning i mitt rum - och i min garderob, när jag blev tonåring och mitt intresse för mode/kläduttryck kom var garderoben de enda ställer jag orkade hålla ordning på! Och nu i dag, 18 år gammal ser min garderob (..och ofta mitt rum också ut som ett bombnedslag) Inte blev det bättre av att jag hade produktfotografering hemma här för ett par dagar sedan, då åkte nämligen allt jag inte ville ha framme in i min garderob, men nu ska det bli ändring på det.  Ska sätta på lite bra power musik och sen...

..SKA jag städa!



@@@@@@@@@@

Inspiration





Strumpbyxor: Gina Tricot
Stövlar: Din Sko LYX-collektion
@@@@@@@@@@

Gårdagens middag

God morgon!

Nu har jag röstat inför de 4 kommande riksdagsåren i Sverige! Har du? Jag måste säga att jag var lite kluven enda in till valbåset. I natt får vi i alla fall svar på om det blir Borgerligt eller Alliansen! Jag hoppas innerligt att det som blir bäst för Sverige och vårt folk vinner.
Hur som helst blev det en super trevlig kväll i går på Bacchus. Vi åt trerätters och bara pratade och skrattade i timmar, till sist var det bara vi kvar på restaurangen! Det här ska vi verkligen göra om snart.


Vårt fina sällskap Tim och Marcus. Tim käkar plankstek och Marcus lammfiléer!


Min vackra syster mumsar kycklingfilé med mozzarella och soltorkade tomater


Ser ni vad blodig tallriken är? medium oxfilé! Jag kunde inte riktigt titta när jag stoppade maten i munnen,
men gott var det!



Har ni smakat Gino? Italiensk efterrätt med vitchoklad gratinerad frukter, serveras med vaniljglass. Super gott! Prova när ni får chansen...



@@@@@@@@@@

Kvällens middagsplaner

Hallå!

Nu har företagskonto kortet gått varmt i några timmar! Skönt att i stort sett allt inför mässan är färdigt nu i alla fall. Hoppas bara mina broschyrer blev fina, sidan krånglade en del och till slut var mitt tålamod slut så jag bara beställde! Vi får hålla tummarna helt enkelt!
Nu ska jag och Tim i väg för att möte upp Linda och Marcus inför kvällens middagsplaner, det blev ett bord för 4 på Bacchus. Nej nu står Tim och trampar i hallen och säger att vi måste åka nu. Vi ska nämligen i väg på en avskedsfest innan så vi har lite bråttom!

Vad ska ni göra i kväll? ♥




Strumpor med ABC-motiv från Gina
@@@@@@@@@@

Brunch och mässa

God morgon alla!

Tim och jag vaknade inte förren halv 11 i dag, han är van att sova så länge eftersom att han jobbar kväll i bland men jag blev helt chockad! Så länge har jag inte sovit sedan jag var en tjurig tonåring på 14 år. Haha! Jag bokstavligen flög upp ur sängen och det var bara för Tim att vara så god att stiga upp han också. Nu har vi precis ätit lite brunch tillsammans vaniljpannkakor, bacon, apelsinjuice mm. Både Tim och jag tänkte ägna dagen åt lite jobb, han ska hjälpa sin mamma med hennes jobb-hemsida och jag behöver beställa hem allting inför företagsmässan. Det känns att jag verkligen är ute i sista minuten. Usch, har aldrig gillat den känslan.
Senare i kväll ska Tim och jag möte upp min syster och hennes kille Marcus, vi tänkte ut och käka lite middag och ta en drink på något mysigt ställe! Lutar åt Bacchus eller Butlers Hörna. Vi får se, det ska bli grymt trevligt i alla fall.

Hörs om en stund! ♥




Min fina syster och hennes kille Marcus på Maj bröllop!

@@@@@@@@@@

Birthday party!

Hallå!

Har spenderat kvällen hemma hos min pappa tillsammans med övriga familjen, härligt med drinkar och IDOL-mys. Nu ska jag göra mig i ordning och lägga mig och läsa lite, har precis börjat med boken mamma, pappa&barn av Carin Gerhardsen. Den verkar spännande men jag behöver några sidor till på mig för att se att jag verkligen gillar den!

Hur som helst en blid på pappas födelsedagspresent!


Totte blev namnet på pappas nya kompis! :D Han blev super glad.


Vitt vin med soda och limeskiva! Pappa har blåst glaset själv.
@@@@@@@@@@

Oh happy day!

Lyckan över att Tims och min kärlekssemester blir av har liksom genomsyrat hela den här dagen för mig! Jag känner mig super upprymd! Haha..
Hur som helst nu är jag hemma och har precis käkat lite mellis och funderar på att baka en kladdkaka kanske. Behöver lite pluggmotivation!




Mina nya träningsskor med rosa detaljer och matchande flaska! Jag måste känna mig lite snygg på gymmet annars är det inte lika roligt! Haha ♥ Är ni lika dana?
@@@@@@@@@@

PALMA 2010

God morgon alla!

AAH!! Tim fick just sms av sin arbetsgivare att han får semester vecka 44, samma vecka som jag alltså har lov!
Vi vill åka till Palma tillsammans på en riktig kärleks semeste, men det har tagit så lång tid att få hans semenst beviljad att vi trodde vi skulle få skjuta upp resan. Men icke! NU blir det verkligen av, jag är så himla GLAD just nu. Ingen att förstöra den här dagen!



Vi planerar att bo på 5-stjärninga Nixe Hotel i Palma de Mallorca.




Där ligger min kärlek och sussar


@@@@@@@@@@

Nu ger jag upp!

Nej nu ger jag upp pluggandet för ikväll! Jag känner mig helst slut i huvudet och blockerad liksom. Annars när jag har skriv uppgifter brukar texten mest flyta på, men nu är det verkligen stopp! Dessutom kommer det ända inte ur något vettigt när hjärnan redan jobbat på hög varv i mer en 2 timmar med samma sak. Så är det för mig i alla fall!
Ska göra mig i ordning och lägga mig i sängen med en kopp té och min Elle tidning i stället. Betydligt roligare. Det är viktigt att byta av pluggmönstret i bland så att hjärnan får en chans att återhämta sig! Nu - Vila...

Hörs i morgon ♥


Ser väldigt pigg ut i alla fall.....NOT! Tror jag behöver lite solljus men jag missa det i dag.


@@@@@@@@@@

Boktipset Del 1

Hallå!

Känner att jag måste få en liten liten paus i mitt psykologipluggande samt lite kontakt med omvärlden. Nästa paus om ca en timme planerar jag att baka lite kladdkaka. Men hur som helst! Kommer ni i håg boken jag läste
"Nu blev du tyst" av Christa von Bernuth. jag är färdig med den nu och måste säga att den verkligen var toppen bra!
Så jag slänger i väg ett lite bok tips till er. Kommer ni över boken på biblioteket kan ni ju låna den, det är den absolut värd. Eller känner ni mig? Då kan ja helt soniskt låna ut den! :)


@@@@@@@@@@

Fotografering!

God morgon!

Nu är produktfotograferingen klar, det var super roligt och jag kommer lägga upp lite bilder så fort jag kan. Fotograf var Ida Ling Flanagan från Flingstudio! Hela grejen var faktiskt riktigt rolig! Vi hade tänkt att ta bilderna inne på mitt kontor men det är väldigt dåligt ljus där inne eftersom att huset är av situreng typ. Hur som helst fick vi plocka bort saker från mitt fönster ställa upp produkter där och sen fick jag lägga ner mitt huvud mot fönsterkarmen för att komma med på bilden. Haha! Som sagt jag lägger upp bilderna så fort jag kan.

Nu håller Tim och jag på att laga lunch tillsammans. Han jobbar kväll idag så vi kan bara ses nu en stund på eftermiddagen. Annars ska jag viga dagen åt min psykologiläxa. Absolut inte kul, men nödvändigt!






Jag är jätte hungrig efter fotograferingen! tur att älsklingen var här så att vi kunde laga lite taco tillsammans, annars skulle jag bara äta skräp!
@@@@@@@@@@

Planeringsmöte med mig själv!

Sitter med almanackan i knät och planerar mina närmsta veckor så gott der går! som det ser ut just nu är det en salig men härlig blandning av möten, födelsedagar, fotograferingar,läxor, fester och företagsmässor. Jag har lite av båda skola och jobb världen, vilket oftast är toppen men det ger mig dock en hel del problem också. Hur som helst det ska vi inte prata om nu! Det är så skönt att känna sig super stressad över massa saker sen tar man tag i sig själv och betar av "att göra listan" punkt för punkt och inser att man inte ligger så mycket efter i planeringen som man först trodde. Underbart om du frågar mig! Nu är planen i alla fall att ta tag i min svenska-läxa som jag har tills i morgon. Det är något att läsa om romantikens stora författare så jag har laddat upp med lite pluggodis och en stor kopp té!



Min vapendragare och högerhand, almanackan! Utan den skulle inte mycket bli gjort och ihåg kommet.




Mumsig nötblandning agerar kvällens pluggodis. En blandning av jord/cashewnötter samt Goji/tranbär!





@@@@@@@@@@

Produktbilder i morgon

Nu är jag hemma efter en lång dag med jobb, matteprov och konditionspass på gymmet!  Sitter och käkar vindruvor medans jag funderar på allt jag behöver göra i dag. Alltid är det något liksom! Ska i alla fall ta tag i de läxor jag har med mig hem, psykologi och svenska står på schemat. När jag är färdig med det måste jag börja städa lite här hemma också eftersom att tidningen kommer i morgon och vill fota produktbilder, känns lite roligare om det är en fin fotomiljö också tänker jag!



En av mina egna produktbilder som jag själv fotat, dock är denna oretuscherad  fortfarande!



@@@@@@@@@@

Lunchtime!

Cissi och jag har precis ätit lite lunch och ska fortsätta jobba. Vi håller på att förbereda en marknadsundersökning angående vad grundskole eleverna i kommunen tänker om gymnasievalet. Kommer själv i håg att man var ganska kluven inför det. Därför tror jag att vårt företag PR-konsulternaUF kommer vara uppskattat, där man får all information på en DVD med mycket humoristiska inslag.
Nej nu msået jag fortsätta jobba!



@@@@@@@@@@

Nu kickar vi gång den här dagen!

God morgon!

Tim och jag har precis ätit frukost tillsammans blev English i dag med ägg och bacon. Mums! Jag älskar faktiskt mina onsdagar! Dels så har jag och Tim en lång mysig frukost tillsammans utan stress, dels så hinner jag alltid blogga vilket jag tycker är jätte roligt och slutligen så ska jag och Cissi ägna nästa hela dagen åt vårt företag PR-konsulterna, också roligt! De flesta människor brukar ju annars tycka riktigt illa om onsdagar, och det kan jag verkligen förstå. Man har jobbat en halv vecka, det är stressigt och tråkigt och nu har man lika mycket kvar! Därför tror jag att det är jätte viktigt att jobba med saker du verkligen brinner för och tycker är roliga!välj väl, det är viktigt. Annars blir det nog lätt så att du också kommer hata onsdagar...
Hur som helst, nu ska jag föna håret och göra mig i ordning lite! Hoppas jag hinner stanna vid något fik på vägen och köpa latte också. Naturell till mig och med karamell smak till Cissi. Det kan nog behövas i dag!

Ha en superbra mitt i veckan nu, så hörs vi om en stund ♥







@@@@@@@@@@

Nya Elle är riktig vardagslyx!

Nu har min man skämt bort mig lite igen! Vi kom precis hem nu och han köpte med sig nya Elle och ett paket vindruvor till mig, hur gullig som helst! Till sig själv köpte han nya spel-tidningen Level. Tim planerar alltså en kväll fylld med strategi spel vid datorn medan jag ligger fint i sängen och underhåller mig själv med Elle magazine medan jag väntar på honom. Det kan väl inte finnas några dolda avsikter med hans köp va? ;)
Hur som helst nu ska jag i vilket fall som helst njuta lite av min tidning, i morgon väntar följande:


  • Jobb med PR-konsulterna hela dagen tillsammans med Cissi. Det är dags för nästa steg, nämligen att planera innehåll, lägga ut en del reklam och förbereda oss för AT-mötet nästa onsdag
  • Matteprov!
  • Konditionspass på gymmet
  • Dessutom icke att förglömma, pannkaksfrukost med mitt fina ♥



@@@@@@@@@@

Pansionersparet!

Hallå!

Nu har jag pluggat färdigt matten och precis ätit middag med Tim och övriga familjen. Vi funderar på att åka till min syster och hälsa på henne och hunden en liten stund, hon ska ha vänner hemma hos sig i kväll och det vore kanske roligt att träffa lite folk jag inte sett på evigheter. Mest på grnd av tidsbrist! Dock blir det förmodligen bara en snabbis hemma hos henne innan jag och Tim åker hem igen, vi funderar på att köpa med oss massa vindruvor och ett paket Ben&Jerrys glass hem och sedan fortsätta vår tidiga kväll med varsin bok! Det är ju så himla skönt att slappa och vara i fred en stund på kvällen. Vi börjar visst låta som ett riktigt tvättäkta pensionerspar nu! Haha



@@@@@@@@@@

Home!

Hallå!

Kom hem betydligt tidigare idag än vad jag trodde att jag skulle göra med tanke på allt som låg på dagens schema! Även om det kanske lutar åt att jag bara slipper tillfälligt jobb som jag ändå måste ta tag i under veckan tyvärr. Hur som helst alltid lika skönt att komma hem tidigt!
Fick precis mail av min vän och designer till bloggen Emma, att den nya designen är klar när som helst nu. Det känns super kul, alltid roligt att förnya sig lite!
Just nu ligger jag i alla fall hemma i sängen och lyssnar på musik. Lite Jordin sparks och Melissa Horn så där på eftermiddagen klingar fint, måste börja plugga om en liten stund också har nämligen prov i matte i morgon kl 14, inte kul men bara att bita ihop ach fixa det också!
Helst av allt skulle jag vilja att Tim kom hem från jobbet nu och att klockan var 22 så att vi kunde gå och sova, för så trött är jag! Haha

Vi hörs om en stund! ♥


@@@@@@@@@@

Tiden går så fort!

God morgon alla! ♥

Sitter i skolan och väntar på att lektionerna ska börja, matte är det som står på schemat!
Hur som helst i dag händer något extremt roligt. Något jag har sett andra göra och själv i flera år längtat efter. I dag kl.10. Kan ni gissa vad det är?

Vi hörs om en stund!

@@@@@@@@@@

God natt!

Tim och jag tar tidig kväll idag, båda är rejält trötta och imorgon väntar en till lång dag för mig!
Nu - mys med Tim och varsin bok. Hörs i morgon!

GOD NATT ♥

@@@@@@@@@@

Dinner n´desert!

Nu är jag hemma från längsta dagen på hela veckan, skönt! Körde lite hårdare pass på gymmet idag, underbart att göra av med överskottsenergi och ladda om batterierna, det kommer säkerligen att behövas inför veckan. Jag och Tim precis ätit lite kvällsmat och nu ska jag ska sätta i gång och plugga lite matte. Det är prov på onsdag och jag skulle vilja vara någorlunda mer förberedd den här gången.

Nu - dags för matteplugg, Hörs om en stund ♥






Förresten en liten sneak a peak av min nya bloggdesign som snart är färdig!
Duktiga Emma är det som står bakom verket. På bilden ser den ganska lik ut den gamla men ni kommer märka lite förändringar :)







@@@@@@@@@@

Fika med Tim!

Hallå!

Sitter ner en stund och fikar med Tim. Vi passar på att träffas lite nu eftersom att jag har möte vid 17 så kommer jag hem ganska sent idag. Jag är alltid trött när jag kommer hem sent plus att jag har en del matte att plugga på sen, inte så mycket fritid i kväll med andra ord! Som sagt ska jag på möte om en timma, ska gå igenom en utvärdering av en företagskurs som jag gick på i våras. Det blir skönt att få det hela överstökat så att jag kan koncentrera mig på allt annat som händer nu!

Hur som helst ska fortsätta mysa med älsklingen en stund innan det blir möte och sedan gymmet! Hörs i kväll när jag kommer hem









@@@@@@@@@@

En sak leder till en annan!

Presentationen för skolledningen i morse gick prima det var inte alls något att vara nervös över! Nu ska vi vara med på AT nästa veckan och prata vidare om vår idé plus att de vill att vi ska utveckla konceptet och komma med fler idéer tills på onsdag! Usch vad mycket jag har just nu, men jag tror att Cissi och jag grejar det.
Jag hade en intervju med tidningen i dag också! Det gick bra och på torsdag kommer de hem till mig för att ta lite bilder på mig och mina produkter. Nej, nu sak vi fortsätta jobba med PR-konsulternaUF.

Hörs om en stund!





@@@@@@@@@@

Ny vecka nya mål!

God morgon!

Jag har precis kommit fram till skolan nu och sitter och väntar på Cissi. Vi ska tillsammans träffa skolledningen i dag och prata om vårt gemensamma företag PR-konsulternaUF. Eftersom att företaget för ett tag sen tog en helomvändning och vi var tvungna att spåna på en ny idé, finns det i dagsläget en del lösa trådar som vi måste få ihop men det ska nog gå bra!
Hur som helst blir det en lång dag för mig i dag. Har ett till möte vid 17, så jag tänkte passa på att köra ett pass på gymmet också. Väskan är fullproppad med mackor och frukt så att jag orkar med dagen!

Ha en bra start på veckan så hörs vi om en stund! ♥




@@@@@@@@@@

Sverige!

Såg ni också Debatten mellan Mona Sahlin ovh Fredrik Rainfeldt nu svt?
Jag känner mig otroligt kluven inför valet den 19 september. Man kan i alla fall säga att båda partierna vill bygga upp Sverige på ungefär samma sätt coh komma fram till ungefär samma resultat, de har bara otroligt olika vägar att ta till och jag hoppas innerligt att rätt parti vinner.
Jag känner absolut en orolighet för Sveriges solidaritet om vi får en borgerlig regering även nästa mandatperiod medan jag är orolig att de RödGröna blocket kommer falla in i gamla hjulspår och halva Sverige åter igen går på bidrag. I Sverige i dag måste vi absolut prioritera jobben, både för oss unga, för de vuxna jobbsökande men även för de som faktiskt jobbar och deras arbetarvillkor och rättigheter! Trots detta får vi inte glömma det som verkligen är viktigt - att Sverige blir ett solidariskt land för alla våra invånare och en god röst och medhjälpare till våra vänner i EU-kommissionen! Jag håller med om att årets val absolut är ett vägsjäl! Vi har två starka regeringar som vill styra Sverige på extremt olika sätt! I år kommer många svenska medborgare att rösta blankt! Kommer du att rösta?

@@@@@@@@@@

Bokmaraton!

Nu är jag hemma igen från gymmet! Så himla skönt att köra lite yoga efter sitt vanliga pass, man blir verkligen helt mjuk i kroppen. Tim kom och hämtade mig när jag var färdig och så hade han köpt Anthon Bergs Mint cacaocrisp choklad till mig och oj vad glad jag blev! Han är så himla gullig.
Så nu ska jag lägga mig i sängen en stund och läsa lite bok och äta choklad så klart! Jag måste bli klar med boken jag håller på med nu! har läst i den hur länge som helst nu och jag har nämligen en del böcker på hög som jag vill läsa. Dock gör det inte mig så mycket jag  tycker det är jätte mysig att ligga och läsa i bland, det skulle vara toppen om dygnet hade lite fler timmar så man hade tid med det också! Haha


Just nu läser jag kriminalromanen "Då blev du tyst" av Christa von Bernuth...


...och jag ska snart läsa dessa två!
@@@@@@@@@@

update från gymmet!

Hallå!

Nu ska jag snart in och köra ett 45 minuters stretchyoga pass! Super skönt när man har sprungit + kört armar och ben. Hörs om en stund!

@@@@@@@@@@

Söndag morgon!

God morgon!

Tim och jag tog en lång sov morgon i dag och när vi vaknade låg vi en lång stund i sängen och bara pratade och skrattade.  i bland är det så himla härligt med lediga dagar då man inte har så mycket planerat! Nu har vi precis ätit en stor frukost tillsammans och ska gå ner till kontoret en stund. Tim ska nämligen hjälpa mig att konvertera om produktbilder som jag ska använda i mina broschyrer, på mina affischer och till min hemsida. Så himla skönt att ha någon som kan hjälpa en med sådana saker som man inte själv förstår så mycket av.
Hur som helst här kommer lite bilder från gårdagens kräftskiva hos Jossan!





Fina Signe och Sanna var med i går kväll!


Emma som sköter min design på bloggen och hemsidan + vår vän Erika!






Mitt vitlöksbröd blev uppskattat!

@@@@@@@@@@

Kvällsmys!

Nu är jag hemma igen från kräftskivan, det var supermysigt och kul att träffa lite folk som jag inte sett på länge igen!
Dock fick Tim komma och hämta mig redan vid 21 tiden jag hade ingen energi kvar att festa för. Nej vi tänkte satsa på lite lördagsmys i stället. Ska slå på svt-play alldeles strax och se fortsättningen på morden i midsumer!
Bilder från kvällen kommer i morgon när jag vaknar!

God natt ♥

@@@@@@@@@@

Kräftskiva

Laddar batterierna in för Jossans kräftskiva i kväll med bok och choklad, det finns absolut inget bättre!
Så fort mitt lilla bidrag till kalaset i form av vitlöksbröd är färdigt ska jag göra mig i ordning lite, vi sak börja äta redan vid 5. Jag känner dock att jag inte orkar göra mig i ording så jätte mycket i dag jag fick liksom nog av det i går! Nej det blir favoritjeansen och ett skönt slappt linne, har ni otur så kommer jag med tovigt hår och gårdagens smink också Haha!





@@@@@@@@@@

Är ni vakna?

God morgon!

Blev en superrolig kväll i går med tjejerna på Hugos. Vi började som sagt med lite förfest hemma hos Vicky för att sedan dra vidare till Hugo och dansa tills det stängde! Klockan fyra i natt var jag hemma och kröp ner i sängen bredvid älsklingen.
Egentligen är jag inte jätte mycket för att gå ut och klubba hela nätterna jag är mer en hemmamys tjej, men vi hade faktiskt riktigt roligt. Jag är övertygad om att det vara bara på grund av det underbara sällskapet. Tack tjejer för en toppenkväll!



Underbara Emma och Anna

@@@@@@@@@@

Girls night out!

Nu ska jag snart i väg på lite förfest hos Vicky innan det blir Hugos med en hel drös härliga tjejer! Vi ska som sagt fira att Signe fyller 18 år. Grattis till henne!

Vi Hörs i morgon när jag vaknar!

God natt! ♥





@@@@@@@@@@

Home!

Hallå!

Nu är jag hemma på lunch med familjen, Tim har precis åkt till jobbet så jag har några timmar för mig själv nu i eftermiddag! Egentligen hadde jag tänkt att gymma, men jag glömde hårsnodd så det blev inget, jag klarar verkligen inte av att träna med utsläppt hår.(Oj vilken bra ursäkt för att slippa träna förresten) Haha!
Nej jag ska hålla mig hemma några timmar och slappa lite för senare i kväll sak vi i väg till Hugos och fira min kompis Signe som fyller 18! Det blir säkert super roligt och mysigt. Förmodligen blir det säker jätte sent också, jag är en ganska kvällstrött person men det kompenseras genom att jag är morgonpigg i stället! I morgon lär jag dock vara riktigt trött...så NU: ladda med choklad!


@@@@@@@@@@

Höst!

God morgon alla!

Sitter vid frukostbordet tillsammans med Tim, vi har blivit riktiga experter på Amerikanska pannkakor nu!(fast i dag brände jag flera stycken)
Om en stund ska vi åka och handla lite och sedan ska jag till skolan några timmar. Det blir en relativt kort dag i dag också. Alltid lika skönt! Jag ska under dagen få lyssna på olika ungdomspartier och deras åsikter. De har nämligen blivit inbjudna av en gäng människor på skolan som har detta som projektarbete. Blir spännande att lyssna på och förhoppningsvis får man lite klarhet i vad man ska rösta på. Jag har tyvärr inte hunnit sätt mig in ordentligt i årets val. Jätte dåligt verkligen, det handlar ju faktiskt om vårt samhälles framtid!
Hur som helt till kvällen händer det lite roligare saker! Nej nu måste jag äta upp min frukost!
Hörs om en stund ♥




Höstskor inhandlades i går från Din skos collection LYXcollection




@@@@@@@@@@

Butlers Hörna!

Hej!

Det blev ingen bio för oss i kväll istället hamnade vi på Butlers hörna och käkade en härlig middag, plankstek med kött och vårkycklingfilé! En super mysig kväll helt enkelt! Några trevliga shopping inköp blev det också. Hittade ett par supersnygga höstskor och lite till, visar i morgon! Nu ska vi sova...

God natt ♥




@@@@@@@@@@

Fika med Tim

Haha blev en fika med Tim på centrum i stället för jobb med företagsmässan. Oj vad många gånger jag har fått skriva det på senaste tiden kände jag nu. Jag måste verkligen komma igång med det där jobbet men det är alltid andra saker som kommer i mellan och i vägen! Även fast företagsmässan absolut är rolig att jobba med, så är det oftast roligare att fika med Tim, hänga med lite kompisar eller bara ta det lugn och läsa en bok. Jag är inte i en period just nu när jag måste längta efter att jobba för att göra ett riktigt bra jobb! Jag kan tycka att det är lite tråkigt eftersom att det är viktigt att som egen företagare kunna jobba under press och tråkiga perioder också! Dock är jag säker på att det kommer kännas bättre så fort några lösa men avgörande delar faller på plats!
Nej nu ska jag göra mig i ordning lite, Tim och jag ska till stan och shoppa skor till mig och sedan ut och äta.
Hörs i kväll! ♥




@@@@@@@@@@

Destination hemma!

God morgon alla!

Kort dag i skolan i dag, perfekt för mig! Har nämligen massa andra betydligt roligare saker att se fram emot under dagen. Ska vara hemma ett par timmar och äta middag med min familj och greja lite.
Senare i eftermiddag tänkte jag och Tim shoppa lite, eller jag shoppar och han tittar på... ;) Kanske skulle man passa på att se på bio tillsammans också. Nu när vi ändå är i stan och båda för en gångs skull har tid för det. Filmen SALT är vi mest sugna på! Någon som har sett den, är den bra? Blir det inte bio så kanske vi äter ute tillsammans i all fall, bara vi får träffas lite och bara prata vi två. Det är det viktiga!
Nu ska jag jobba lite med företagsmässan. Har inte hunnit ta tag i designen av mina produkt/informations affischer som jag ska ha vid vår monter.
Blir det färdigt i god tid, kan ni få en liten sneak a peak av det färdiga resultatet!


Ser ni vad fokuserad Tim är? Älskligen min spelar wow! ;)


Jaha? Nu dog han tydligen på grund av mig!


@@@@@@@@@@

Utvärderingsmöte! Favorit i repris :)

Har precis varit en timma på gymmet och kört passet min PT satt ihop till mig. Gissa om jag är trött! Kafferuset är helt bort och jag känner mig trött i hela kroppen! Det är så himla skönt att komma till gymmet med massa överskottsenergi och sen bara jobba bort allt under en timmes pass.
Hur som helst har precis kommit hem och håller på att förbereda middagen, det blir kycklingtaco. Mums!
Jag tänkte också kasta mig över lite skolarbete när jag har tid, behöver skriva färdigt en utvärdering angående mitt företag. Alla som har varit i kontakt med nyföretagarcentrum får göra en och sedan komma på utvärderingsmöte. Hoppas det ger något.
NU - Matlagning!




@@@@@@@@@@

YES!

Åh! Ni vet den där sköna känslan när man precis stagit sig igenom en mur när man sitter och jobbar! Stoppklossen är liksom borta och idéerna bara flödar..Så känns det för mig och Cissi just nu. I morgon ska vi presentera det hela för skolledningen och prata lite om vår idé, jag är övertygad om att det kommer gå prima!

Det var nog kaffet som gjorde det :)

@@@@@@@@@@

Morning!

God morgon!

Tim och jag har precis lagat frukost tillsammans, Amerikanska pannkakor som vanligt!
Cissi och jag försöker jobba lite med företaget, det har tagit en helomvändning kan man säga, så tyvärr måste vi börja om från ruta ett och brainstroma nya idéer och koncept. Dock tror vi mer på denna idé än den förra, vilket alltid är positivt. Vi ska jobba en liten stund till med upplägget för företaget sen hoppas jag att jag kan få med min kära vän ut på lunch!

Hörs om en stund!



@@@@@@@@@@

Home sweet home

Åh är klockan bara halv 4? jag trodde jag skulle komma hem minst en timme senare, skönt! Nu har jag precis hoppat i myskläderna, denna eftermiddag tänker jag inte göra något alls!! (Eller jo jobba lite med företagsmässan kanske, det är ju så roligt :) ) Hur som helst dags för mat!

Hörs om en stund!





@@@@@@@@@@

Dagens!

God morgon!

Det är så himla jobbigt att gå upp på morgonen när man har en varm pojkvän brevid sig som bara kan fortsätta sova. Usch! Tim jobbar sent i dag och kommer inte hem förren i kväll när jag redan sover. Så himla tråkigt att han är ledig när jag måste vara i skolan och han åker till jobbet när jag kommer hem. Nu är det i alla fall så, men vi kan inte göra så mycket annat en att hitta lite kvalitétstid i vardagen när vi väl ses. I morgon har till exempel båda vi sovmorgon och då står gemensam frukost på schemat!
Jag har en långlunch nu innan jag ska på lektion i redovisning och beskattning, hoppas det inte är så svårt och krånligt som det låter!

Hörs när jag kommer hem! ♥

@@@@@@@@@@

Vardagsmys

Tim och jag ligger i soffan och dricker chokladmilkshake. Gjord på misslyckad chokladmoussé! Haha

@@@@@@@@@@

Lite av dagens rus!

Pannkaksfrukost med älsklingen i morse, underbart! Kvalitetstid är som sagt viktigt när man har en stressig dag framför sig. Nu sitter vi båda inne på mitt kontor, jag ska jobba med matte och Tim spelar spel! Nej, han har fortfarande vuxit i från det ännu! Haha..
Hade relativt kort skoldag i dag, vilket var skönt men tyvärr har vi en hål i schemat på 2 timmar, känns lite onödigt att bara sitta av tiden så jag brukar försöka plugga, jobba eller luncha med någon under tiden. I dag var jag till exempel hemma på lunch hos min syster, alltid lika trevligt att träffa henne. Direkt efter skolan var jag och träffade min PT Carina. Vi gjorde upp ett tränings-program för mig som jag ska följa de närmsta veckorna. Jag hade som mål att stärka min kropp och få mer energi i vardagen, det är bra mål!
Nej, nu ska jag ta tag i min matte, det blir prov i morgon....

Hörs senare!


Amerikanska pannkakor med banan och sirap! Mums..







@@@@@@@@@@

6/9-10

God morgon!

Tim och jag har ätit frukost tillsammans nu på morgonen trots att vi båda var lite stressade till jobbet och skolan. Det är viktigt att man hittar lite kvalitetstid tillsammans trots att man har en stressig dag framför sig som man oroar sig för.
Jag har lite lektioner i skolan nu innan jag ska förbi gymmet i eftermiddag och träffa min PT, kommer säkert bli ett hård-pass idag. Skönt att börja veckan med att få ur sig lite energi och ladda om batterierna. Har massa att göra denna vecka både gällande jobb och skola så jag behöver all energi jag kan få!

Hörs när jag kommer hem!

@@@@@@@@@@

Dags för designjobb!

Hej!

Dagen har spenderats i Linköping tillsammans med Tim. Vi har varit på lite inflyttningsmiddag hos hans kusin!
Linköping är en super mysig och fin stad, jag tror till och med att de vunnit pris för "årets finaste stad" och det var nog inte allt för länge sen. Tim har tidigare bott och jobbat i Linköping och jag märker på honom att han längtar tillbaka litenär vi är där!
Nu ska jag ta och sätta mig på mitt kontor med en stor kopp mint-té, måste jobba lite med designförslag till hemsidan. Emma som sköter designen för min hemsida behöver mina förslag tills på tisdag och i morgon har jag inte en chans att hinna med det. Måndagen börjar med lång skoldag och direkt efter ska jag ha träningspass med min PT. Har ett matteprov tills på tisdag som jag måste träna till också...kul! Antar att det går med rätt inställning! :)
Nej, nu är det dags för lite jobb.

Hörs senare i kväll!


En bit av mitt kontor




@@@@@@@@@@

Lugna kvällsplaner

Tim och jag spenderade hela eftermiddagen hemma hos hans föräldrar. Vi stod i köket en bra stund och lagade egna fiskpinnar och åt med färskpotatis till, så gott! Vi åt så himla mycket att vi somnade bums på sängen en stund efteråt och vaknade typ för en timma sen..
Nu efter ett långt härligt bubbelbad tillsammans tänkte vi se den nya Walander filmen, Indrivaren. Chipsen och dippen står redan framdukade!
Nej, nu ropar Tim att vi ska börjar. titta...

Vi ses i morgon! Sov gott ♥



@@@@@@@@@@

God morgon!

Blev en super mysig kväll ute i går, min syster hängde också på. Helt klart en härlig trio! Vi hamnade på Harrys åt små plockrätter och drack några goda drinkar, pratade och skrattade!
Nu har jag och Tim precis ätit frukost. Amerikanska pannkakor med banan och massa lönnsirap är nya favoriten.
Jag kan lägga upp ett  kanon recept senare kanske.
Nej nu ska jag och Tim jobba lite kort med hemsidan, som snart kommer vara uppe. Skönt! men först, en härlig promenad i skogen. Det är så mysigt att prata, skratta och pussas bland träden!

Hörs lite senare när jag kommer in igen ♥


Jag och min fina syster på Harrys i går kväll...


...och min fina vän Indira var med!


@@@@@@@@@@

After work!

Nu är mysmidaggen med familjen avklarad, jag åt härligt krämig pasta med champinjoner. Mums!
Snart ska jag möte upp min vän Indira för lite afterwork-mys! tror det blir Black-Lion, men vi får se...

Ha en bra fredag kväll! Så hörs vi i morgon ♥



@@@@@@@@@@

Fredag kväll!

Hallå!

Sitter i telefonen och smider lite kvällsplaner, ser ut att bli en trevlig kväll för min del!
Eventuellt ska jag och en vän snart ut på lite afterwork. Käka middag på något mysigt ställe och kanske ta en drik! Tim jobbar sent kommer inte hem vid 23 tiden så jag kan passa på att umgås lite med mina vänner. När Tim kommer hem blir det lite film och myskväll som så ofta annars..perfekt avslut på en härlig kväll!
Men nu först ska jag möta upp min familj på en Italensk restaurang och ha lite fredagsmys!

Vi hörs senare i kväll! ♥








@@@@@@@@@@

?


Jag fick ett roligt mail i dag ang mitt föeretag!
Bilden är en liten ledtråd, kan ni gissa vad det handlar om?

@@@@@@@@@@

God morgon!

Jag tog en lååång sovmorgon nu på morgonen i stället för att gå ut på powerwalk. Superskönt!
Nu har jag precis ätit en stor frukost och ska snart dra mig i väg till skolan, det blir en kort dag i dag.

Ha en bra dag, så hörs vi om en stund! ♥


Midnight passion nagellack från H&M:s egna
@@@@@@@@@@

02-09-10

Det blir en tidig kväll för mig! Jag ska krypa ner i sängen och läsa lite tänkte jag. Trots att jag är en riktig bokmal som älskar att läsa har jag inte riktigt hunnit med det på senaste tiden, det blir alltid så sena kvällar med jobb nu mera eller så somnar jag till morden i midsumer tillsammans med Tim....

I morgon börjar jag sent så det blir nog en morgonpromenad plus en lång härlig frukost! Ett par lektioner i skolan och sedan har jag lite middagsplaner för kvällen! Härligt.

Sov så gott, så hörs vi i morgon vid frukost och då är det äntligen FREDAG!


Christa von Bernuth's nya kriminalroman- då blev du tyst
@@@@@@@@@@

Powerwalk!

Nu ska jag och min syster ut på powerwalk i skogen, hon har med sig sin lilla chiwawa också som jag är helt förälskad i. Den hunden har verkligen personlighet! Vad skönt det ska bli att få röra lite på sig nu efter några timmar vid datorn och mint exilance som trogen vapendragare. Det behövs i bland! Det bästa med att promenera är att man ränsar tankarna så otroligt bra då, fast helst ska man kanske gå för sig själv då.
Många av mina idéer både att starta företag och vissa delar inom det, har jag kommit fram till under en skogspromenad. Inte när vi sitter och brainstormar på ett möte eller när jag diskuterar förslaget med vänner över en fika, utan när jag är ensam och för mig själv..då tar tankarna och idéerna fart!


Snygg bild! Jag, syrran och lilla Florian är redo för powerwalk..
@@@@@@@@@@

För mycket av det goda?

Hej!

Sitter med datorn i knät i sängen och kollar på TV5play, känns som om jag behöver slappa en stund efter skoldagen. Även om skoldagen i sig var kort har jag mycket annat att tänka på just nu. Företagets hemsida, PR-konsulterna och företagsmässan. Även om allt det här är roliga saker som jag ser fram emot att få jobba med så tar det en del på krafterna, speciellt när jag har krav från skolan också! Men jag ska inte klaga, jag har i alla fall något att ägna min tid åt som jag tycker är betydelsefullt och roligt! ♥
Jag känner att jag bloggar på tok för mycket om jobb och skola nu, men så får det vara idag! Jag tar nya tag i morgon.
Nu ska jag återgå till mitt program!

Vi hörs senare:)


@@@@@@@@@@

Lunchpause

Sitter med Cissi på Perfect och käkar kycklingsallad till lunch. Så himla skönt att komma ut en stund. När vi jobbar så sitter vi instängda i ett litet rum tillsammans alla fyra, det blir rätt jobbigt efter två dagar!
Jag var förbi Activhälsocenter en sväng också och bokade tid med en PT för att prova på deras träningsmaskiner och pass, det ska faktiskt bli riktigt roligt att komma igång och träna. Jag vill studsa ur sängen på morgonen fylld med energi! Haha!

Nej nu sak vi jobba färdigt med våra reklamklipp!


@@@@@@@@@@

1/9-10

God morgon alla!

Jag sitter vid frukostbordet nu. Läser NT och äter frukost. Tim åkte tidigt till jobbet i dag, så jag har en stund för mig själv. I dag kommer jag att fortsätta jobba på allt som inte blev färdigt i går. Vilket innebär sortera reklamfilmer och strukturer upp bloggen vi har för PR-konsulternaUF.
I dag måste jag dessutom verkligen förbi gymmet! Trots nya skor och bättre inställning har jag inte fixat mitt träningskort än! Det är tidens fel, jag inne aldrig. Några timmar till på dygnet vore fint, tack! Eller så får man omprioritera....

Datorn följer med i dag också!
Hoppas vi kan prata om lite andra saker senare än jobb, hur roligt det än är att jobba!

Hörs om en stund!








@@@@@@@@@@

RSS 2.0